Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 51-60 зі 77.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Цигура, В. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Guba, S. A.
;
Tsigura, V. V.
;
Galeta, Yu. S.
;
Khmelyuk, T. A.
2020
Сиркова паста з часником
Болгова, Н. В.
;
Лях, В. І.
;
Шептун, Р. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Лях, В. И.
;
Шептун, Р. Н.
;
Bolhova, N. V.
;
Liakh, V. І.
;
Sheptun, R. М.
2019
Йодказеїн у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Bolhova, N. V.
;
Galeta, J. S.
2019
Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Скляренко, Ю. І.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Скляренко, Ю. И.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sklyarenko, Y.
;
Tsyhura, V.
;
Marchenko, M.
2019
Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. А.
;
Bolgova, N.
;
Honchar, А.
2019
Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»
Болгова, Н. В.
;
Юхновець, А. Д.
;
Болгова, Н. В.
;
Юхновец, А. Д.
;
Bolgova, N. V.
;
Yukhnovets, A. D.
2019
Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolgova, N. V.
;
Baidak, M. O.
2020
Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
2019
Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошном
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolgova, N. V.
2019
Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolgova, N. V.
Перегляд
Автор
48
Bolhova, N. V.
18
Bolgova, N. V.
13
Самілик, М. М.
8
Bolgova, N.
8
Губа, С. О.
7
Назаренко, Ю. В.
7
Самилык, М. М.
6
Гелих, А. А.
6
Геліх, А. О.
5
Sokolenko, V. V.
.
далі >
Тема
7
молочна сироватка
6
functional foods
6
молочная сыворотка
6
плавлений сир
6
плавленый сыр
6
функциональные продукты
6
функціональні продукти
5
whey
4
dairy products
4
osmotic dehydration
.
далі >
за датою випуску
28
2020 - 2023
49
2011 - 2019
Has File(s)
77
true