Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шалда, Іван Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Шалда, Иван Сергеевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Shalda, Ivan Sergeevich
2016Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки ПекінськоїБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2016М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Бордунова, Виктория Витальевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Bordunova, Victoria Vitaliivna
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich