Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 18.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії
Болгова, Н. В.
;
Маренкова, Т. І.
;
Болгова, Н. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Bolgova, N. V.
;
Marenkova, T. І.
2015
Витамин Е в яйцах и мясе перепела
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2015
Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки
Савченко-Перерва, М. Ю.
;
Радчук, О. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Савченко-Перерва, М. Ю.
;
Радчук, О. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Savchenko-Pererva, M. Y.
;
Radchuk, O. V.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2015-09-08
Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
;
Nazarenko, Y. V.
2018
Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2020
Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Яременко, И. С.
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Яременко, І. С.
;
Samilyk, М. М.
;
Helikh, А. О.
;
Bolgova, N. V.
;
Yaremenko, I. S.
2020
Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів
Ладика, В. І.
;
Самілик, М. М.
;
Ладика, Л. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Ладыка, В. И.
;
Самилык, М. М.
;
Ладыка, Л. Н.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Ladyka, V. I.
;
Samilik, M. M.
;
Ladyka, L. M.
;
Helikh, A. O.
;
Bolgova, N. V.
2019
Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»
Болгова, Н. В.
;
Юхновець, А. Д.
;
Болгова, Н. В.
;
Юхновец, А. Д.
;
Bolgova, N. V.
;
Yukhnovets, A. D.
2019
Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolgova, N. V.
;
Baidak, M. O.
2019
Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошном
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolgova, N. V.
Перегляд
Автор
5
Самілик, М. М.
4
Hrynova, D. V.
4
Гриньова, Д. В.
4
Гринёва, Д. В.
3
Самилык, М. М.
2
Huba, S. O.
2
Ryzhkova, T. M.
2
Samilik, M. M.
2
Samilyk, M. M.
2
Samilyk, М. М.
.
далі >
Тема
2
drying
2
kelp
2
safety
2
soft cheese
2
thermo-acid coagulation
2
безпечність
2
сушіння
1
A1 cow’s milk
1
A2 cow’s milk
1
cheddar cheese
.
далі >
за датою випуску
4
2019
4
2022
3
2015
2
2020
2
2021
1
2013
1
2018
1
2023
Has File(s)
18
true