Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Роль семейств в разведении бурого скотаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Казеїнат натрію в складі емульсованих м'ясних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2015Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктовБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015-03-24Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Підходи до створення функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V.
2015Упаковка м'яса в модифіковану атмосферуБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015-05-14Продукти харчування нової генераціїБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.