Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиноюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Ламінарія у виробництві плавлених сирівБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. A.
2018Обґрунтування технології виробництва напою на основі молочниї сироватки з рослинними наповнювачамиБондар, Р. О.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Р. А.; Болгова, Н. В.; Bondar, R. А.; Bolhova, N. V.
2018Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2018Обґрунтування технології виробництва м’якого сиру з кминомБолгова, Н. В.; Бондар, Ж. І.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Ж. И.; Bolhova, N. V.; Bondar, J. I.
2018Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінаріїБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P.
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.