Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G.
2019Йодказеїн у виробництві плавлених сирівБолгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Болгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Bolhova, N. V.; Galeta, J. S.
2019Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировиниБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M.
2019Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кминомБолгова, Н. В.; Гончар, А. О.; Болгова, Н. В.; Гончар, А. А.; Bolgova, N.; Honchar, А.
2019Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»Болгова, Н. В.; Юхновець, А. Д.; Болгова, Н. В.; Юхновец, А. Д.; Bolgova, N. V.; Yukhnovets, A. D.
2019Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарієюБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolgova, N. V.; Baidak, M. O.
2019Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошномБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2019Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарієюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.