Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Ламінарія у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Baidak, M. A.
2020
Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту
Болгова, Н. В.
;
Самілик, М. М.
;
Коган, В. Р.
;
Лісова, Н. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Самилик, М. М.
;
Коган, В. Г.
;
Лесная, Н. М.
;
Bolgova, N.
;
Samilyk, M.
;
Kohan, V.
;
Lisova, N.
2020
Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Кревсун, К. В.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Цигура, В. В.
;
Кревсун, К. В.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Guba, S. A.
;
Tsigura, V. V.
;
Krevsun, K. V.
;
Khmelyuk, T. A.
2020
Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Цигура, В. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Guba, S. A.
;
Tsigura, V. V.
;
Galeta, Yu. S.
;
Khmelyuk, T. A.
2019
Йодказеїн у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Bolhova, N. V.
;
Galeta, J. S.
2019
Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolgova, N. V.
;
Baidak, M. O.
Перегляд
Автор
4
Bolhova, N. V.
2
Guba, S. A.
2
Khmelyuk, T. A.
2
Tsigura, V. V.
2
Байдак, М. А.
2
Байдак, М. О.
2
Галета, Ю. С.
2
Губа, С. А.
2
Губа, С. О.
2
Хмелюк, Т. А.
.
далі >
Тема
6
плавленый сыр
3
processed cheese
2
melting cheese
2
йодказеин
2
йодказеїн
2
органолептическая оценка
2
органолептична оцінка
1
cottage cheese
1
functional
1
iodcasein
.
далі >
за датою випуску
3
2020
2
2019
1
2018