Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. О.
;
Сабадаш, С. М.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. А.
;
Сабадаш, С. М.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Bolgova, N.
;
Potapov, V.
;
Sabadash, S.
2020
Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
2020
Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту
Болгова, Н. В.
;
Самілик, М. М.
;
Коган, В. Р.
;
Лісова, Н. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Самилик, М. М.
;
Коган, В. Г.
;
Лесная, Н. М.
;
Bolgova, N.
;
Samilyk, M.
;
Kohan, V.
;
Lisova, N.
2019
Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Скляренко, Ю. І.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Скляренко, Ю. И.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sklyarenko, Y.
;
Tsyhura, V.
;
Marchenko, M.
2019
Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. А.
;
Bolgova, N.
;
Honchar, А.
2020
Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
2023
Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макаронних
Болгова, Н. В.
;
Тараненко, Н. В.
;
Bolgova, N.
;
Taranenko, N.
2023
Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками
Болгова, Н. В.
;
Ільченко, Н. О.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Bolgova, N.
;
Ilchenko, N.
;
Huba, S.
;
Sokolenko, V.
Discover
Author
2
Ryzhkova, T.
2
Губа, С. О.
2
Назаренко, Ю. В.
2
Рижкова, Т. М.
2
Рыжкова, Т. М.
1
Honchar, А.
1
Ilchenko, N.
1
Kohan, V.
1
Lisova, N.
1
Marchenko, M.
.
< previous
next >
Subject
2
effective viscosity
2
natural yogurt
2
structure stabilizers
2
ефективна в’язкість
2
еффективная вязкость
2
натуральний йогурт
2
натуральный йогурт
2
стабилизаторы структуры
2
стабілізатори структури
1
basil
.
next >
Date issued
4
2020
2
2019
2
2023