Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 63.
назад
1
2
3
4
...
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Динаміка природної кормової бази вирощувальних ставків протягом вегетаційного періоду
Тищенко, Василь Іванович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16
Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці
Тищенко, Василь Іванович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16
Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас
Горбач, Владислав Леонідович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Горбач, Владислав Леонидович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Gorbach, Vladislav Leonydovych
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-11-15
Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца
Тищенко, Василий Иванович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Перегляд
Автор
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
5
Tischenko, Vasily Ivanovich
5
Tischenko, Vasyl
5
Божко, Софія Богданівна
4
Bozhko, Natalia
4
Marynin, Andriy Ivanovich
4
Pasichnyi, Vasyl
4
Шубіна, Євгенія Андріївна
3
Bozhko, Natalia Volodymyrivna
3
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
.
< попередня
далі >
Тема
18
мясо утки
16
duck meat
16
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
6
натуральні антиоксиданти
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
.
далі >
за датою випуску
16
2020
9
2015
8
2019
6
2016
5
2022
4
2017
4
2021
4
2023
3
2014
3
2018
.
далі >
Has File(s)
63
true