Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 63.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014-05-21Обогащение колбасных изделий биологически активными веществамиБожко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походженняБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Динаміка природної кормової бази вирощувальних ставків протягом вегетаційного періодуТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктахБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свинейБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробціТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбасГорбач, Владислав Леонідович; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Владислав Леонидович; Тищенко, Василий Иванович; Gorbach, Vladislav Leonydovych; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиТищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-11-15Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырцаТищенко, Василий Иванович; Тищенко, Василь Іванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich