Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 63.
назад
1
2
3
4
...
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Динаміка природної кормової бази вирощувальних ставків протягом вегетаційного періоду
Тищенко, Василь Іванович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16
Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці
Тищенко, Василь Іванович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16
Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас
Горбач, Владислав Леонідович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Горбач, Владислав Леонидович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Gorbach, Vladislav Leonydovych
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-11-15
Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца
Тищенко, Василий Иванович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Перегляд
Автор
57
Божко, Наталія Володимирівна
53
Тищенко, Василий Иванович
48
Божко, Наталья Владимировна
46
Bozhko, Natalia Vladimirovna
40
Пасічний, Василь Миколайович
31
Пасичный, Василий Николаевич
27
Tischenko, Vasyl Ivanovich
26
Tishchenko, Vasily Ivanovich
16
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
.
далі >
Тема
18
мясо утки
16
duck meat
16
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
6
натуральні антиоксиданти
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
.
далі >
за датою випуску
16
2020
9
2015
8
2019
6
2016
5
2022
4
2017
4
2021
4
2023
3
2014
3
2018
.
далі >