00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження параметрів електротехнологічного комплексу керування процесом випічки піци

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Куля, Роман Володимирович
dc.contributor.author Kulya, Roman Volodymyrovych
dc.date.accessioned 2025-01-14T08:54:17Z
dc.date.available 2025-01-14T08:54:17Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Інженерно-технологічний факультет ; наук. керівник Г. В. Барсукова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13087
dc.description The thesis analyzes existing methods of baking various types of pizzas. The factors that affect the efficiency and energy intensity of this process are identified and analyzed. It is found that the introduction of new technologies can significantly improve the productivity and efficiency of the enterprise. The results of the study showed that the use of modern technical solutions allows you to reduce costs, optimize work processes and improve the quality of manufactured products. Statistical data indicate a significant increase in profitability due to the introduction of innovative production methods. The issue of occupational safety when baking pizza is considered. An economic justification of the proposed complex is carried out. The introduction of the KitchenMax GR-309EP conveyor electric oven seems economically feasible and promising for increasing the competitiveness of cafe 1604 in the pizza baking market. uk_UA
dc.description.abstract В дипломній роботі проведено аналіз існуючих методів випічки різних видів піц. Визначено та проаналізовано фактори, які впливають на ефективність та енергоємність цього процесу. Виявлено, що впровадження нових технологій може суттєво покращити продуктивність та ефективність підприємства. Результати дослідження показали, що використання сучасних технічних рішень дозволяє зменшити витрати, оптимізувати робочі процеси та підвищити якість виробленої продукції. Статистичні дані свідчать про значне збільшення рентабельності за рахунок впровадження інноваційних методів виробництва. Розглянуто питання охорони праці при випічці піци. Проведено економічне обґрунтування запропонованого комплексу. Впровадження конвеєрної електропічі KitchenMax GR-309EP видається економічно доцільним та перспективним для підвищення конкурентоспроможності кафе 1604 на ринку випічки піци. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject тісто uk_UA
dc.subject виробництво uk_UA
dc.subject випічка uk_UA
dc.subject dough uk_UA
dc.subject production uk_UA
dc.subject baking uk_UA
dc.title Дослідження параметрів електротехнологічного комплексу керування процесом випічки піци uk_UA
dc.title.alternative Research of parameters of the electrotechnological complex for controlling the pizza baking process uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу