Перегляд зібрання за групою - Автори Zahorulko, A.
Результати 3 до 4 із 4
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food products | Sabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А. |
2019 | Improving a vacuum-evaporator with enlarged heat exchange surface for making fruit and vegetable semi-finished products | Zahorulko, A.; Zagorulko, A.; Fedak, N.; Sabadash, S.; Kazakov, D.; Kolodnenko, V.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В. |