Перегляд зібрання за групою - Автори Крижська, Т.
Результати 4 до 7 із 7
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Амінокислотний склад молочних продуктів ферментованих мікроорганізмами різних таксономічних груп | Баль-Прилипко, Л.; Даніленко, С.; Потемська, О.; Науменко, О.; Крижська, Т.; Баль-Прилипко, Л.; Даниленко, С.; Потемская, О.; Науменко, О.; Крыжская, Т.; Bal-Prylypko, L.; Danylenko, S.; Potemska, O.; Naumenko, O.; Kryzhska, Т. |
2020 | Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів | Крижська, Т.; Хуалянь, Х.; Шань, Ф.; Крыжская, Т.; Хуалянь, Х.; Шань, Ф.; Kryzhska, Т.; Xiulian, H.; Shang, F. |
2020 | Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів | Крижська, Т.; Шань, Ф.; Крыжская, Т.; Шань, Ф.; Kryzhska, Т.; Shang, F. |
2022 | Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі | Геліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O. |