Перегляд зібрання за групою - Теми Adyghe cheese
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінарії | Болгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P. |
2019 | Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось» | Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G. |