Перегляд зібрання за групою - Теми Agaricus bisporus
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms | Nan, Haijuan; Нан, Хайцзюнь |
2021 | Effect of Agaricus bisporus on gel properties and microctructure of chicken batters | Haijuan, Nan; Bo, Li; Kondratiuk, N.; Stepanova, T.; Хайцзюнь, Нан; Бо, Лі; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Хайцзюнь, Нан; Бо, Ли; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М. |
2023 | Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванні | Перцевой, Ф. В.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Pertsevoi, F.; Fotina, Т.; Koshel, О.; Marenkova, T. |
2023 | Сучасні тренди використання порошку гриба шампіньйона двоспорового (Agaricus bisporus) в технології січених виробів із птиці | Бандура, Ірина Іванівна; Кошель, Олена Юріївна; Bandura, I. I.; Koshel, O. Yu. |