Browsing by Subject acid number
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials | Shang, Feifei; Шань, Фейфей |
2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |
2018 | Исследования качества жировой ткани свиней | Цигура, Виктория Викторовна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Tsyhura, Viktоriia |
2021 | Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період | Соколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia |