Перегляд зібрання за групою - Теми cafe
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Розширення асортименту кондитерських виробів та проектування технологічного процесу в кафе на 30 місць із розрахунком складської групи приміщень | Дехтяренко, Анастасія Юріївна; Dekhtyarenko, Anastasia Yuriivna |
2025 | Розширення асортименту оздоровчих напоїв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху | Іванченко, Максим Борисович; Ivanchenko, Maksym Borysovych |
2025 | Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Новицька, Анастасія Андріївна; Novitska, Anastasia Andriyivna |
2025 | Розширення асортименту та проектування технологічного процесу в кафе на 20 місць із розрахунком складської групи приміщень | Івашина, Софія Анатоліївна; Ivashyna, Sofia Anatoliivna |
2025 | Розширення асортименту холодних страв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху | Лукаш, Олександр Олександрович; Lukash, Oleksandr Oleksandrovych |
2017 | Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу | Лебедь, Марина Євгеніївна; Лебедь, Марина Евгеньевна; Lebed, Maryna Evgeniivna |
2015 | Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць | Удянська, Юлія Олегівна; Удянская, Юлия Олеговна; Udyanskaya, Yulia Olehovna |