Перегляд зібрання за групою - Теми cafe

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Розширення асортименту кондитерських виробів та проектування технологічного процесу в кафе на 30 місць із розрахунком складської групи приміщеньДехтяренко, Анастасія Юріївна; Dekhtyarenko, Anastasia Yuriivna
2025Розширення асортименту оздоровчих напоїв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуІванченко, Максим Борисович; Ivanchenko, Maksym Borysovych
2025Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуНовицька, Анастасія Андріївна; Novitska, Anastasia Andriyivna
2025Розширення асортименту та проектування технологічного процесу в кафе на 20 місць із розрахунком складської групи приміщеньІвашина, Софія Анатоліївна; Ivashyna, Sofia Anatoliivna
2025Розширення асортименту холодних страв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуЛукаш, Олександр Олександрович; Lukash, Oleksandr Oleksandrovych
2017Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добуЛебедь, Марина Євгеніївна; Лебедь, Марина Евгеньевна; Lebed, Maryna Evgeniivna
2015Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місцьУдянська, Юлія Олегівна; Удянская, Юлия Олеговна; Udyanskaya, Yulia Olehovna