Перегляд зібрання за групою - Теми carcass weight of steam

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа храненияНеджеря, Татьяна Ивановна; Шкромада, Оксана Ивановна; Неджеря, Тетяна Іванівна; Шкромада, Оксана Іванівна; Nechery, Tatyana; Shkromada, Oksana
2016Ветеринарно-санитарная оценка продуктов забоя свиней при использовании комплекса дезинфицирующих средствШкромада, Оксана Ивановна; Шкромада, Оксана Іванівна; Shkromada, Oksana
2016Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свиней за використання дезінфектантів «Екоцид С» та «Віросан»Шкромада, Оксана Іванівна; Скляр, Олександр Іванович; Шкромада, Оксана Ивановна; Скляр, Александр Иванович; Shkromada, Oksana; Sklar, Aleksandr
2018Дослідження сануючих властивостей комплексного дезінфектантуНеджеря, Тетяна Іванівна; Шкромада, Оксана Іванівна; Неджеря, Татьяна Ивановна; Шкромада, Оксана Ивановна; Nechery, Tatyana; Shkromada, Oksana