Перегляд зібрання за групою - Теми coconut flour
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Використання безглютенового борошна та псиліуму у технології печива | Мішан, Дар’я; Боковець, Сергій; Mishan, D.; Bokovets, S. |
2020 | Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоїв | Цигура, В. В.; Яременко, І. С.; Цигура, В. В.; Яременко, И. С.; Tsyhura, V. V.; Yaremenko, I. S. |
2024 | Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та проектування технологічного процесу у ресторані на 50 місць з розрахунком кондитерського цеху | Кононенко, Анастасія Андріївна; Kononenko, Anastasiia Andriivna |
2024 | Удосконалення технології пісочного печива з використанням нетрадиційної сировини | Сільченко, Алла Русланівна; Silchenko, Alla Ruslanivna |