Перегляд зібрання за групою - Теми cryopowder
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd desserts | Hachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В. |
2022 | Використання кріопорошків в технології виготовлення пастили | Ілляшенко, Я. І.; Мельник, О. Ю.; Illiashenko, Y.; Melnyk, O. |
2022 | Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошків | Ілляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna |