Перегляд зібрання за групою - Теми digestibility
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Technology of physically modification of potato starch and their applications in food products | Deng, Chunli; Ден, Чунлі |
2015 | Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitro | Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna |
2018 | Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |