Перегляд зібрання за групою - Теми dough

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodlesDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе
2024Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хлібаСамілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Samilyk, М.; Nogorny, Y.
2024Дослідження параметрів електротехнологічного комплексу керування процесом випічки піциКуля, Роман Володимирович; Kulya, Roman Volodymyrovych
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробівБалаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з макомКоган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna
2025Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуЛісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna
2017Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добуЛебедь, Марина Євгеніївна; Лебедь, Марина Евгеньевна; Lebed, Maryna Evgeniivna
2024Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волоконВолощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna
2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів переробки амарантуДжулай, Дмитро Русланович; Dzhulay, Dmytro Ruslanovich