Перегляд зібрання за групою - Теми dough
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodles | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе |
2024 | Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хліба | Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Samilyk, М.; Nogorny, Y. |
2024 | Дослідження параметрів електротехнологічного комплексу керування процесом випічки піци | Куля, Роман Володимирович; Kulya, Roman Volodymyrovych |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів | Балаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком | Коган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna |
2025 | Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Лісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna |
2017 | Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу | Лебедь, Марина Євгеніївна; Лебедь, Марина Евгеньевна; Lebed, Maryna Evgeniivna |
2024 | Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волокон | Волощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna |
2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів переробки амаранту | Джулай, Дмитро Русланович; Dzhulay, Dmytro Ruslanovich |