Перегляд зібрання за групою - Теми enzymes

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Effect of low temperature anti – oxidation systemWenhui, Wei; Kandyba, Nataliia Mykolaivna; Qiaoyan, Chen; Венхуй, Вей; Кандиба, Наталія Миколаївна; Цяоянь, Чень; Венхуй, Вей; Кандыба, Наталия Николаевна; Цяоянь, Чень
2020Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foamSynenko, Tetiana; Bezusov, Anatoly; Dubova, Halina; Синенко, Тетяна Павлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Дубовая, Галина Евгеньевна
2019Використання ферментів при виробництві ароматизаторівСиненко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Synenko, Tetiana
2025Експериментальне обґрунтування застосування комплексних терапевтичних засобів у кролівницьких господарствах різної форми власностіСупрун, Юлія Олександрівна; Suprun, Yu. O.
2025Сучасні методи білкової інженеріїІншина, Наталія; Inshyna, Nataliia
2019Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироваткиСиненко, Тетяна Павлівна; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Дубова, Галина Евгеньевна; Synenko, Tetiana; Dubova, Halina
2016Хімічний склад живих організмівГузь, О. І.; Найда, К. О.; Гузь, О. И.; Найда, К. А.; Guz, O. І.; Naida, К. О.
2025Шляхи подовження свіжості хлібаМатісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O.