Перегляд зібрання за групою - Теми fat
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms | Nan, Haijuan; Нан, Хайцзюнь |
2012 | Ефективність поєднання генеалогічних формувань в селекції молочної худоби | Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. М.; Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. Н.; Khmel'nichiy, L. M.; Salogub, A. N. |
2023 | Ефективність формування молочного стада за показниками якості молока в умовах ДП ДГ ІСГ Північного Сходу НААНУ | Охрімчук, Ілля Віталійович; Okhrimchuk, Ilya Vitaliyovych |
2020 | Сезонні співвідношення основних компонентів молока корів | Приходько, Микола Федорович; Приходько, Николай Федорович; Prikhodko, N. F. |
2016 | Якість та безпечність свинини залежно від використаних дезінфектантів | Скляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Нечипоренко, О. Л.; Скляр, А. И.; Шкромада, О. И.; Нечипоренко, А. Л.; Sklar, A. I.; Shkromada, O. I.; Nechyporenko, O. L. |