Перегляд зібрання за групою - Теми fat-soluble vitamins
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | Димитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2022 | Оглядова стаття застосування біодобавок: нутрицевтиків, парафармацевтиків, пробіотиків в раціонах тварин-компаньйонів | Шульга, Аліна Романівна; Фотін, Олексій Володимирович; Shulga, A. R.; Fotin, A. V. |