Перегляд зібрання за групою - Теми heat treatment

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Development of technology of squid meat preparation with new consumer propertiesCui, Zhenkun; Цуй, Чженкун
2016Проблеми мікронізації бобів соїПлавинський, В. І.; Плавинська, С. В.; Плавинська, О. В.; Плавинский, В. И.; Плавинская, С. В.; Плавинская, А. В.; Plavynskyy, V. I.; Plavynska, S. V.; Plavynska, O. V.
2025Розробка дільниць для технічного обслуговування і ремонтуХранівський, Д. А.; Khranivsky, D. A.
2015Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. ШосткаШалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I.
2020Тривала термічна обробка на провідність алюмо-магнезіальну керамікуАндрух, С. Л.; Галушка, С. А.; Андрух, С. Л.; Галушка, С. А.; Andrukh, S. L.; Galushka, S. A.
2023Удосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія»Трофімов, Дмитро Олександрович; Trofimov, Dmytro Oleksandrovich
2024Удосконалення технології переробки молочної сировини і виробництва солодковершкового масла в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»Нагорна, Катерина Костянтинівна; Nagorna, Kateryna Kostyantynivna