Перегляд зібрання за групою - Теми heat treatment
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of technology of squid meat preparation with new consumer properties | Cui, Zhenkun; Цуй, Чженкун |
2016 | Проблеми мікронізації бобів сої | Плавинський, В. І.; Плавинська, С. В.; Плавинська, О. В.; Плавинский, В. И.; Плавинская, С. В.; Плавинская, А. В.; Plavynskyy, V. I.; Plavynska, S. V.; Plavynska, O. V. |
2025 | Розробка дільниць для технічного обслуговування і ремонту | Хранівський, Д. А.; Khranivsky, D. A. |
2015 | Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка | Шалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I. |
2020 | Тривала термічна обробка на провідність алюмо-магнезіальну кераміку | Андрух, С. Л.; Галушка, С. А.; Андрух, С. Л.; Галушка, С. А.; Andrukh, S. L.; Galushka, S. A. |
2023 | Удосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія» | Трофімов, Дмитро Олександрович; Trofimov, Dmytro Oleksandrovich |
2024 | Удосконалення технології переробки молочної сировини і виробництва солодковершкового масла в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» | Нагорна, Катерина Костянтинівна; Nagorna, Kateryna Kostyantynivna |