Перегляд зібрання за групою - Теми hemp protein
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробів | Вареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F. |
2020 | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, София Богдановна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Bozhko, Sophiya Bogdanivna |
2020 | Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки | Сіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A. |