Перегляд зібрання за групою - Теми meat-containing boiled sausage
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі | Савенко, Олег Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Savenko, Oleg; Tischenko, Vasyl |
2018 | Розробка рецептури варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби | Божко, Н. В.; Пасічний, В. М.; Тищенко, В. І.; Коник, М. В.; Божко, Н. В.; Пасичный, В. Н.; Тищенко, В. И.; Коник, М. В.; Bozhko, N. V.; Pasichnyi, V. M.; Tischenko, V. I.; Konik M. V. |