Перегляд зібрання за групою - Теми milk whey
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplements | Prymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О. |
2018 | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв | Пшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2020 | Технологія виробництва гірчиці, збагаченої селеном | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. М.; Prymenko, V. Н.; Gelikh, А. О. |