Перегляд зібрання за групою - Теми milk whey

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplementsPrymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О.
2018Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївПшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанівСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2020Технологія виробництва гірчиці, збагаченої селеномГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. М.; Prymenko, V. Н.; Gelikh, А. О.