Перегляд зібрання за групою - Теми protein

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Introduction of vortex machines in bakery productionSavchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О.
2020Scientific justification of acute toxicity parameters of semi-finished proteins and carbohydrates with food systems stabilizerPrimenko, Vladislav; Sefikhanova, Ekaterina; Zolotukhina, Inna; Нelikh, Anna; Применко, Владислав; Сефіханова, Катерина; Золотухіна, Інна; Геліх, Анна; Применко, Владислав; Сефиханова, Екатерина; Золотухина, Инна; Гелих, Анна
2015Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобівШкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G.
2015Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимоїКарпенко, К. О.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. О.; Карпенко, Е. А.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. А.
2017Вплив розчинності протеїну концентрованих кормів на процеси рубцевого травлення у корівКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Калашник, О. М.; Лівощенко, Е. М.; Лермонтов, А. Ю.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Калашник, А. Н.; Ливощенко, Е. М.; Лермонтов, А. Ю.; Kambur, M. D.; Zamasiy, A. A.; Klashnik, O. M.; Livojenkj, Е. M.; Lermontov, A. Y.
2018Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорійЦигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila
2023Ефективність формування молочного стада за показниками якості молока в умовах ДП ДГ ІСГ Північного Сходу НААНУОхрімчук, Ілля Віталійович; Okhrimchuk, Ilya Vitaliyovych
2016Молоко питьевоеБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2020Особливості вирощування сортів пшениці м᾽якої озимої в умовах СтепуРадченко, Микола Володимирович; Мелешко, В'ячеслав Віталійович; Радченко, Николай Владимирович; Мелешко, Вячеслав Витальевич; Radchenko, Mykola Volodymyrovych; Meleshko, Vyacheslav Vitalievich
2024Розробка технології виробництва напівфабрикатів для дітей (равіолі) з м’яса птиціНаконечний, Олександр; Nakonechnyi, Oleksandr
2013Сучасний стан та перспектива селекції генофондного стада лебединської породиСалогуб, А. М.; Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. Н.; Хмельничий, Л. М.; Salogub, A. N.; Khmelnychy, L. M.
2015Фізико-хімічний склад м’яса свиней при застосуванні комплексу дезінфектантівШкромада, Оксана Іванівна; Шкромада, Оксана Ивановна; Shkromada, Oksana
2018Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликівКисельов, Олександр Борисович; Киселев, Александр Борисович; Kyselov, Alexander Borisovich