Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Introduction of vortex machines in bakery production | Savchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О. |
2020 | Scientific justification of acute toxicity parameters of semi-finished proteins and carbohydrates with food systems stabilizer | Primenko, Vladislav; Sefikhanova, Ekaterina; Zolotukhina, Inna; Нelikh, Anna; Применко, Владислав; Сефіханова, Катерина; Золотухіна, Інна; Геліх, Анна; Применко, Владислав; Сефиханова, Екатерина; Золотухина, Инна; Гелих, Анна |
2015 | Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобів | Шкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G. |
2015 | Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої | Карпенко, К. О.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. О.; Карпенко, Е. А.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. А. |
2017 | Вплив розчинності протеїну концентрованих кормів на процеси рубцевого травлення у корів | Камбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Калашник, О. М.; Лівощенко, Е. М.; Лермонтов, А. Ю.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Калашник, А. Н.; Ливощенко, Е. М.; Лермонтов, А. Ю.; Kambur, M. D.; Zamasiy, A. A.; Klashnik, O. M.; Livojenkj, Е. M.; Lermontov, A. Y. |
2018 | Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій | Цигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila |
2023 | Ефективність формування молочного стада за показниками якості молока в умовах ДП ДГ ІСГ Північного Сходу НААНУ | Охрімчук, Ілля Віталійович; Okhrimchuk, Ilya Vitaliyovych |
2016 | Молоко питьевое | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2020 | Особливості вирощування сортів пшениці м᾽якої озимої в умовах Степу | Радченко, Микола Володимирович; Мелешко, В'ячеслав Віталійович; Радченко, Николай Владимирович; Мелешко, Вячеслав Витальевич; Radchenko, Mykola Volodymyrovych; Meleshko, Vyacheslav Vitalievich |
2024 | Розробка технології виробництва напівфабрикатів для дітей (равіолі) з м’яса птиці | Наконечний, Олександр; Nakonechnyi, Oleksandr |
2013 | Сучасний стан та перспектива селекції генофондного стада лебединської породи | Салогуб, А. М.; Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. Н.; Хмельничий, Л. М.; Salogub, A. N.; Khmelnychy, L. M. |
2015 | Фізико-хімічний склад м’яса свиней при застосуванні комплексу дезінфектантів | Шкромада, Оксана Іванівна; Шкромада, Оксана Ивановна; Shkromada, Oksana |
2018 | Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів | Кисельов, Олександр Борисович; Киселев, Александр Борисович; Kyselov, Alexander Borisovich |