Перегляд зібрання за групою - Теми rice flour
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Визначення показників якості тіста для круасанів | Кошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N. |
2022 | Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю | Самілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V. |
2024 | Удосконалення технології пісочного печива з використанням нетрадиційної сировини | Сільченко, Алла Русланівна; Silchenko, Alla Ruslanivna |
2023 | Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних трав | Москаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna |