Перегляд зібрання за групою - Теми sausages

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using itGao, Dan; Гао, Дан
2018Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокШостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur
2015Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методівСтаросельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L.
2014Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізуСтаросельська, А. Л.; Фотіна, Т. І.; Старосельская, А. Л.; Фотина, Т. И.; Staroselska, A. L.; Fotina, T. I.
2015Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелівПосохова, Марія Олександрівна; Посохова, Мария Александровна; Posokhova, Maria Alexandrovna
2015Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. ШосткаШалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I.
2014Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цехуШульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry
2021Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich