Перегляд зібрання за групою - Теми sausages
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using it | Gao, Dan; Гао, Дан |
2018 | Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок | Шостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur |
2015 | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L. |
2014 | Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізу | Старосельська, А. Л.; Фотіна, Т. І.; Старосельская, А. Л.; Фотина, Т. И.; Staroselska, A. L.; Fotina, T. I. |
2015 | Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелів | Посохова, Марія Олександрівна; Посохова, Мария Александровна; Posokhova, Maria Alexandrovna |
2015 | Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка | Шалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I. |
2014 | Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху | Шульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry |
2021 | Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich |