Перегляд зібрання за групою - Теми sensory evaluation
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of technology of squid meat preparation with new consumer properties | Cui, Zhenkun; Цуй, Чженкун |
2022 | Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technology | Wang, Fang; Ван, Фань |
2022 | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна |
2022 | Дегустаційне оцінювання якості вареного м'яса їстівних видів равликів | Данілова, Ірина Сергіївна; Фотіна, Тетяна Іванівна; Данілова, Тетяна Миколаївна; Danilova, I. S.; Fotina, T. I.; Danilova, T. M. |
2024 | Сенсорна оцінка сиру типу Гауда з насінням кмину | Болгова, Н.; Bolhova, N. |