Перегляд зібрання за групою - Теми thermostable fillings
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components | Pertsevoi, F. V.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F.; Volokh, V. O.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, О. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, Е. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкин, М. И.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О. |
2023 | Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорели | Калініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych |
2023 | Удосконалення технології печива з начинками | Ащаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna |