Перегляд зібрання за групою - Теми vegetables
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using it | Gao, Dan; Гао, Дан |
2023 | Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using it | Liu, Yan; Лю, Янь |
2016 | Аналітична оцінка ринку овочів в Сумській області | Лишенко, М. О.; Лышенко, М. А.; Lyshenko, M. A. |
2016 | Значення вітчизняного ринку в забезпеченні населення овочами | Лишенко, М. О.; Устік, Т. В.; Лышенко, М. О.; Устик, Т. В.; Lyshenko, M. O.; Ustik, T. V. |
2023 | Метеликові боби (Vigna aconitifolia) : якісні характеристики та технологія білкового ізоляту | Головко, Тетяна Миколаївна; Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Holovko, T. M.; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O. |
2016 | Основні тенденції збуту та формування цін на овочі в Україні | Лишенко, М. О.; Лышенко, М. А.; Lyshenko, M. A. |
2023 | Сухе молоко А2 в технології низькоглютенових бісквітів із буряком | Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Болгова, Наталія Вікторівна; Применко, Владислав Геннадійович; Коваленко, Аліна Ігорівна; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.; Holovko, T. M.; Bolhova, N. V.; Prymenko, V. G.; Kovalenko, A. I. |
2021 | Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочів | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna |