Перегляд зібрання за групою - Теми vegetables

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using itGao, Dan; Гао, Дан
2023Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using itLiu, Yan; Лю, Янь
2016Аналітична оцінка ринку овочів в Сумській областіЛишенко, М. О.; Лышенко, М. А.; Lyshenko, M. A.
2016Значення вітчизняного ринку в забезпеченні населення овочамиЛишенко, М. О.; Устік, Т. В.; Лышенко, М. О.; Устик, Т. В.; Lyshenko, M. O.; Ustik, T. V.
2023Метеликові боби (Vigna aconitifolia) : якісні характеристики та технологія білкового ізолятуГоловко, Тетяна Миколаївна; Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Holovko, T. M.; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.
2016Основні тенденції збуту та формування цін на овочі в УкраїніЛишенко, М. О.; Лышенко, М. А.; Lyshenko, M. A.
2023Сухе молоко А2 в технології низькоглютенових бісквітів із бурякомБордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Болгова, Наталія Вікторівна; Применко, Владислав Геннадійович; Коваленко, Аліна Ігорівна; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.; Holovko, T. M.; Bolhova, N. V.; Prymenko, V. G.; Kovalenko, A. I.
2021Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочівСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna