Перегляд зібрання за групою - Теми vitamin E

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietYevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2018Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.