Перегляд зібрання за групою - Теми whey proteins
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Influence of se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplements | Prymenko, Vladyslav; Helikh, Anna; Stepanova, Tetyana; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Тетяна; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Татьяна |
2022 | Дослідження впливу типу цукру на реакцію Майяра в модельних системах із гідролізатом сироваткових білків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Эпинетьевна; Соколенко, Виктория Викторовна; Губа, Светлана Александровна; Sinenko, Tatiana; Frolova, Natalia; Sokolenko, Viktоriia; Huba, Svetlana |
2021 | Моделювання та оптимізація процесу ферментативного гідролізу сироваткових білків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Епинетовна; Synenko, Tetiana; Frolova, Natalia |
2018 | Удосконалення технології виробництва альбумінних сирів | Майковська, Ірина Михайлівна; Майковская, Ирина Михайловна; Maikovskaya, Irina Mikhailovna |
2019 | Хроматографічне визначення амінокислотного складу молочної сироватки | Синенко, Тетяна Павлівна; Скріпкіна, Юлія Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Скрипкина, Юлия Александровна; Synenko, Tetiana; Skripkina, Julia |