Перегляд зібрання за групою - Теми whey proteins

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Influence of se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplementsPrymenko, Vladyslav; Helikh, Anna; Stepanova, Tetyana; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Тетяна; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Татьяна
2022Дослідження впливу типу цукру на реакцію Майяра в модельних системах із гідролізатом сироваткових білківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Эпинетьевна; Соколенко, Виктория Викторовна; Губа, Светлана Александровна; Sinenko, Tatiana; Frolova, Natalia; Sokolenko, Viktоriia; Huba, Svetlana
2021Моделювання та оптимізація процесу ферментативного гідролізу сироваткових білківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Епинетовна; Synenko, Tetiana; Frolova, Natalia
2018Удосконалення технології виробництва альбумінних сирівМайковська, Ірина Михайлівна; Майковская, Ирина Михайловна; Maikovskaya, Irina Mikhailovna
2019Хроматографічне визначення амінокислотного складу молочної сироваткиСиненко, Тетяна Павлівна; Скріпкіна, Юлія Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Скрипкина, Юлия Александровна; Synenko, Tetiana; Skripkina, Julia