Перегляд зібрання за групою - Автори Геліх, А.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplements | Prymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О. |
2021 | Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії | Геліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, І.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, И.; Helikh, А.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Prykhodko, I. |
2020 | Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачів | Геліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O. |
2022 | Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі | Геліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O. |