Перегляд зібрання за групою - Автори Кошель, О. Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Effect of Flammulina velutipes mushroom and soybean oil as a fat substitute on the quality of chicken sausageFotina, T. I.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Сабадаш, С. М.
2023Properties and application of modified starches in food productionMazurenko, Igor; Коshel, Olena; Marenkova, Tatyana; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Шкарапута, Р. В.
2023Визначення показників якості тіста для круасанівКошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N.
2024Дослідження впливу борошна зеленої гречки та псиліуму на структурно-механічні властивості безглютенових маффінівБоковець, С. П.; Кошель, О. Ю.; Bokovets, S. P.; Koshel, O. Yu.
2018Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторівПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А.
2022Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробівКошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V.
2023Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнанняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O.
2023Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванніПерцевой, Ф. В.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Pertsevoi, F.; Fotina, Т.; Koshel, О.; Marenkova, T.
2016Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого орехаОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, Е. Ю.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, О. Ю.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Koshel, E. Y.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.