Перегляд зібрання за групою - Автори Кучерук, Зиновия Ивановна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хлібаКучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Цуканова, Елена Сергеевна; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna; Tsukanova, Yelena Sergeevna
2014Вплив ксантанової камеді на властивості «борошна безбілкового»Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Цуканова, Елена Сергеевна; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna; Tsukanova, Yelena Sergeevna
2015Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitroЦуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna
2014-05-16Исследование влияния ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста.Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna
2014-05-22Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробівКучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Цуканова, Елена Сергеевна; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna; Tsukanova, Yelena Sergeevna
2014-11-12Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировиниЦуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna