Browsing by Author Супруненко, Е. Е.
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages | Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Haijuan, N.; Suprunenko, K. Ye.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, К. Є.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, Е. Е. |
2019 | Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages | Nan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е. |