Перегляд зібрання за групою - Автори Samilyk, Maryna Mikhailovna

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Method of obtaining food concentrate from fish meatSamilyk, Maryna Mikhailovna; Guo, Wangwang; Самілик, Марина Михайлівна; Гуо, Вангванг
2021Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки морквиСамілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich
2021Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочівСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna