Перегляд зібрання за групою - Автори Sereda, Olha
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Microbiological indicator of crockets flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
2023 | Thermogravimetric study of moisture bond forms in semi-finished biscuit with the addition of cricket flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
2023 | Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
2020 | Новий вид біорозкладуваної тари | Бідюк, Дмитро Олегович; Середа, Ольга Григорівна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Середа, Ольга Григорьевна; Bidiuk, Dmitro; Sereda, Olha |
2022 | Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
2023 | Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha |
2023 | Якісні показники тіста для вареників із використанням імеретинського шафрану | Маренкова, Тетяна; Середа, Ольга; Marenkova, Tatyana; Sereda, Olha |