Перегляд зібрання за групою - Автори Stepanova, T.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Effect of Agaricus bisporus on gel properties and microctructure of chicken batters | Haijuan, Nan; Bo, Li; Kondratiuk, N.; Stepanova, T.; Хайцзюнь, Нан; Бо, Лі; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Хайцзюнь, Нан; Бо, Ли; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М. |
2023 | Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber content | Feng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г. |
2023 | Актуальні засади технології снекової продукції функціонального спрямування | Янковський, Р. В.; Степанова, Т. М.; Yankovskyi, R.; Stepanova, T. |
2024 | Інноваційна технологія приготування тіста для піци | Кошель, О.; Маренкова, Т.; Степанова, Т.; Крутась, А.; Koshel, O.; Marenkova, T.; Stepanova, T.; Krutas, A. |