Перегляд зібрання  за групою - Автори Zherebkin, M.
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати 1 до 2 із 2
	
	
	
    
    
	
| Дата випуску | Назва | Автор(и) | 
| 2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. | 
| 2018 | Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинами | Головко, М. П.; Головко, Т.  М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т.  Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А.  А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А. |