Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Дипломні роботи
Харчових технологій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху
Афанас’єв, О. В.
;
Афанасьев, А. В.
;
Afanasyev, A. V.
Discover
Author
1
Афанасьев, А. В.
1
Афанас’єв, О. В.
Subject
1
organic carrot powder
1
sauce-mayonnaise
1
semi-finished organic vegetables
1
напівфабрикат з органічних овочів
1
полуфабрикат из органических овощей
1
порошок з органічної моркви
1
порошок из органической моркови
1
соус-майонез
Date issued
1
2018
Has File(s)
1
true