Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10242
Назва: Звіт про роботу наукової бібліотеки Сумського національного аграрного університету за 2022 рік
Ключові слова: наукова бібліотека
інформаційне забезпечення
довідково-бібліографічне забезпечення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Звіт про роботу наукової бібліотеки Сумського національного аграрного університету за 2022 рік [Електронний ресурс] / упоряд. : Г. І. Комликова. - Суми, 2023. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Війна зачепила усі без винятку сфери суспільного життя і торкнулася кожного громадянина України, перекреслила багато наших планів. У той же час, надважкий 2022 рік змусив вітчизняні книгозбірні пильніше поставитися до питання якості бібліотечних фондів та звернути увагу на важливість власної присутності в інтернет-просторі, щоб задовольнити інформаційні потреби віртуального користувача і постійно залишатися на онлайн-зв’язку зі своїми читачами. Наша бібліотека не стала виключенням, а тому у звітному році головними напрямками своєї діяльності визначила роботу з фондом та інформаційне обслуговування навчального процесу дистанційно, використовуючи не тільки напрацьовані позиції, а й інноваційні форми комунікації з користувачами. В той же час, головна мети діяльності наукової бібліотеки Сумського національного аграрного університету залишалась незмінною: оперативне і якісне бібліотечне та інформаційне обслуговування користувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10242
Розташовується у зібраннях:Видання бібліотеки СНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СНАУ-2022.pdf899,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.