Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГутенко, Яна Іванівна-
dc.contributor.authorГутенко, Яна Ивановна-
dc.date.accessioned2013-03-12T08:05:08Z-
dc.date.available2013-03-12T08:05:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники В. А. Власенко, Т. О. Рожковаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1034-
dc.descriptionВиноград повреждается многими болезнями и вредителями. Милдью винограда является одной из опасных болезней культур в Украине. Эпифитотия болезни ежегодно наблюдается на юге Украины, в Крыму, Западной Украине. Поражаются все зеленые органы виноградной лозы. Ежегодные потери урожая, как минимум, составляют 20-30%, а в годы эпифитотий вредоносных болезней убытки могут достигать 40-50%.uk_UK
dc.description.abstractВиноград пошкоджується багатьма хворобами та шкідниками. Мілдью винограду є однією із небезпечних хвороб культур в Україні. Епіфітотія хвороби щорічно спостерігається на Півдні України, в Криму, Західній Україні. Уражуються всі зелені органи виноградної лози. Щорічні втрати врожаю, як мінімум, становлять 20–30%, а в роки епіфітотій шкодочинних хвороб збитки можуть сягати 40–50%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмілдьюuk_UK
dc.subjectвиноградарствоuk_UK
dc.subjectхвороби виноградуuk_UK
dc.subjectмилдьюuk_UK
dc.subjectвиноградарствоuk_UK
dc.subjectболезни виноградаuk_UK
dc.titleУдосконалення хімічного захисту винограду від мілдью в умовах ВАТ СП "Чорноморська перлина" Одеської областіuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование химической защиты винограда от милдью в условиях ОАО СП "Черноморская жемчужина" Одесской областиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr0344C.pdf
  Restricted Access
2,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.