Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorСоколенко, В. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorLadyka, V. I.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorSamilyk, М. М.-
dc.contributor.authorSokolenko, V. V.-
dc.contributor.authorNazarenko, Yu. V.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:39:16Z-
dc.date.available2023-02-28T10:39:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» [Електронний ресурс] : патент 152392 UA : МПК A23C 19/068 (2006.01), A23C 21/06 (2006.01) / В. І. Ладика, Н. В. Болгова, М. М. Самілик [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202200493 ; заявл. 07.02.2022 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10453-
dc.descriptionThe invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses from sweet whey, which allows to expand the assortment. The method of production of soft whey cheese "Karamelka" includes the following stages: reception and evaluation of the quality of sweet whey (pH 6.4-6.6), reception and evaluation of the quality of A2 milk, temporary storage of A2 milk, formation of a whey-milk mixture, thickening, cooling, mixing with sugar, cooling, homogenization, thickening, cooling, packaging, packaging, labeling.uk_UA
dc.description.abstractВинахід належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м’яких сирів із солодкої підсирної сироватки, дозволяє розширити асортимент. Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» включає наступні стадії: приймання та оцінка якості солодкої підсирної сироватки (рН 6,4-6,6), приймання та оцінка якості молока А2, тимчасове зберігання молока А2, утворення сироватко-молочної суміші, згущування, охолодження, змішування з цукром, охолодження, гомогенізація, згущування, охолодження, пакування, фасування, маркування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсир м’якийuk_UA
dc.subjectпідсирна сироваткаuk_UA
dc.subjectмолоко А2uk_UA
dc.subjectsoft cheeseuk_UA
dc.subjectlow-fat wheyuk_UA
dc.subjectA2 milkuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»uk_UA
dc.title.alternativeProduction method of soft whey cheese "Karamelka"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н.(Карамелька).pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.