Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10474Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | В’юн, Ольга Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | V'yun, Olga Volodumurivna | - |
| dc.date.accessioned | 2023-03-30T09:58:13Z | - |
| dc.date.available | 2023-03-30T09:58:13Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Факультет економіки та менеджменту ; наук. керівник Т. В. Устік | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10474 | - |
| dc.description | The theoretical aspects of managing the competitiveness of the enterprise are considered in the qualification work; the peculiarities of innovative management of the competitiveness of products of the restaurant business enterprise are analyzed; a set of theoretical-methodical and practical issues regarding the management system of the formation and realization of the competitiveness of the restaurant complex is characterized; methodical approaches to assessing the competitiveness of enterprise products are characterized; the peculiarities of innovative management of the competitiveness of products of the restaurant business enterprise are analyzed; the essence of the strategy for increasing competitiveness in enterprise management is defined; the organizational and economic characteristics of the enterprise were considered; the organizational and economic characteristics of the enterprise were carried out; the modern toolkit of marketing management of the competitiveness of the company's products is given; an assessment of the competitiveness of the company's products was carried out; reasonable assessment of marketing measures to increase the competitiveness of the enterprise; a program of measures to improve the advertising strategy is proposed; to develop innovative measures to increase the level of competitiveness of the company's products; formed conclusions. | uk_UA |
| dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано особливості інноваційного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ресторанного бізнесу; охарактеризовано сукупність теоретико-методичних та практичних питань щодо системи управління формування та реалізації конкурентоспроможності ресторанного комплексу. В даній роботі охарактеризовано методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств; проаналізовано особливості інноваційного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ресторанного бізнесу; визначено сутність стратегії підвищення конкурентоспроможності в управлінні підприємством. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику підприємства; наведено сучасний інструментарій маркетингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проведена оцінка показників конкурентоспроможності продукції підприємства. Обґрунтована оцінка маркетингових заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства; запропоновано програму заходів по удосконаленню рекламної стратегії; розробити інноваційні заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
| dc.subject | маркетингове управління | uk_UA |
| dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.subject | marketing management | uk_UA |
| dc.subject | competitiveness products | uk_UA |
| dc.subject | restaurant business | uk_UA |
| dc.title | Маркетингове управління конкурентоспроможністю продукції підприємства | uk_UA |
| dc.title.alternative | Marketing management of the competitiveness of the company's products | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Економіки та менеджменту | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Вюн О.В._кваліф.робота.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.